top of page
Abstract Pathway

Contact

Maak een afspraak, vraag een offerte aan, of stel al uw andere vragen via het contactformulier hieronder en wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen! U kunt ook altijd een mailtje sturen naar virtualtournl@gmail.com

Bedankt! Wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

 • Wat voor voorbereidingen kan ik treffen voordat jullie langskomen?
  De tour ziet er natuurlijk het beste uit als alles schoon en net is. Het is dus handig om hier van te voren voor te zorgen. Verder hoeven er in de meeste gevallen niet veel voorbereidingen getroffen te worden. Het is bij voorkeur handig als er geen gasten/klanten aanwezig zijn in de tijdspan dat wij beelden maken. Hier zal echter al rekening mee worden gehouden tijdens het inplannen van de tour.
 • Hoe komt de tour op mijn website te staan?
  De tour kan op meerdere manieren worden geïmplementeerd aan uw website. Als de tour af is stuur ik jullie een embed code. Hiermee is de tour zichtbaar op jullie website en interactief te gebruiken. Een voorbeeld hiervan is te zien op de homepage van myvirtualspace.nl. De andere manier is door middel van een doorverwijzende link.
 • Hoeveel tijd kost het maken van een virtuele tour?
  Voor kleinere locaties duurt het maken van de beelden meestal tussen de 30 en 60 minuten. Voor grotere locaties kan het maken van de beelden al snel 2 uur of langer duren. Hierna gaan wij aan de slag met de edit en proberen wij altijd binnen 2 á 3 werkdagen het resultaat op te leveren.
 • Wat is een Google Streetview tour?
  Google Streetview heeft al een groot gedeelte van de wereld vanuit 360 graden in kaart gebracht. Een optie die zij ook aanbieden is om 360 graden beelden toe te voegen aan de Google Business accounts van bedrijven. Het gevolg hiervan is dat de virtuele tour die wij voor jullie maken ook aan jullie Google Business gekoppeld kan worden en jullie dus ook in 360 op Google te vinden zijn. Alle tours die wij aanbieden zijn standaard voor jullie eigen website en koppelen wij daarnaast aan jullie Google Business waardoor jullie dus ook een Google Streetview tour hebben.
 • Wat is een virtuele tour?
  Een virtuele tour is een digitale simulatie van een fysieke locatie. Het stelt mensen in staat om deze locatie te verkennen alsof ze er daadwerkelijk zijn, maar dan via hun computer, smartphone of zelfs met behulp van VR-headsets. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van 360-graden foto's die aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een interactieve omgeving ontstaat.
 • Hoeveel kost een virtuele tour?
  De prijs van een virtuele tour is afhankelijk van de grootte van uw locatie. Via het contactformulier hierboven kunt u een offerte op maat aanvragen!
 • Wat zijn de extra functies die jullie aanbieden?
  Het is mogelijk om verschillende extra functies in de tour te implementeren. Dit kan door middel van infospots, waarmee je bijvoorbeeld een uitklapbaar blokje informatietext kunt toevoegen, maar ook een menukaart, foto of video. Hiernaast is het ook mogelijk om een reserveringsbutton toe te voegen aan de tour, die als je erop klikt doorverwijst naar jullie reserveringspagina.
 • Is het mogelijk om updates aan mijn tour te doen?
  Het is altijd mogelijk om een update aan de tour te geven, als bijvoorbeeld aanpassingen aan jullie interieur of renovaties zijn gedaan. Dit doen wij voor een verlaagd tarief. Ook kunnen achteraf altijd aanpassingen gemaakt worden aan de bewerking, als jullie bijvoorbeeld de kleuren een paar tinten lichter zouden willen o.i.d.
 • How do I add a new question & answer?
  To add a new FAQ follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Add a new question & answer 3. Assign your FAQ to a category 4. Save and publish. You can always come back and edit your FAQs.
 • How do I edit or remove the 'Frequently Asked Questions' title?
  You can edit the title from the FAQ 'Settings' tab in the Editor. To remove the title from your mobile app go to the 'Site & App' tab in your Owner's app and customize.
 • Can I insert an image, video, or GIF in my FAQ?
  Yes. To add media follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Create a new FAQ or edit an existing one 3. From the answer text box click on the video, image or GIF icon 4. Add media from your library and save.
bottom of page